Maak met deze tips een eind aan de strijd om de afstandsbediening

Ook zo’n fan van de eredivisie? Met ESPN compleet heb je genoeg voetbal- en andere sportwedstrijden in het verschiet om gezellige kijkavonden met vrienden te organiseren en druilerige zondagen mee te vullen. Zul je net zien dat je partner een filmavondje op de bank heeft gepland op het moment dat er een belangrijke wedstrijd wordt uitgezonden. Of je kinderen willen voor het slapengaan nog heel even naar hun favoriete programma kijken, op het moment dat jij net klaar zit voor de ontknoping van de crimeserie die je volgt. Dat we steeds vaker ‘on demand’ tv kijken, betekent niet dat de bekende strijd om de afstandsbediening verleden tijd is. Gebruik een van de volgende tips om er voor altijd een einde aan te maken!

Gebruik een ander device

Denk je dat de woonkamer vanwege de tv-aansluiting de enige plek is waar je de eredivisie op de voet kunt volgen? Dan is er een makkelijke oplossing! Als sportliefhebber kun je met ESPN zonder abonnement bijvoorbeeld gewoon live naar nationale en internationale sportcompetities kijken op je tablet, laptop of smartphone. Ook zijn er steeds meer andere kanalen die een app aanbieden waarop je live tv kunt kijken via andere apparaten dan je tv, waardoor je dus niet hoeft te wachten tot het programma beschikbaar is om terug te kijken.

Ga voor een tweede tv

Komt het regelmatig voor dat jij en je partner allebei iets anders willen kijken als je na een lange werkdag op de bank ploft? Volgt de een graag bokswedstrijden op tv terwijl de ander liever een romantische serie opzet? Dan is een tweede tv in huis misschien iets voor jullie. Als je een echte filmliefhebber bent, dan is de kijkervaring op een telefoon of tablet toch wel heel anders dan op een groot televisiescherm. Vind je een tv op de slaapkamer geen fijn idee? Kijk dan of je ergens anders in huis een gezellig tv-hoekje kunt maken, of ga bijvoorbeeld voor een mancave in het tuinhuis waar alle sportwedstrijden kunnen worden gekeken.

Laat jezelf verrassen

Opposites attract, nietwaar? Probeer er ook het voordeel van in te zien dat jij en je partner andere interesses hebben en zie het als een kans om iets nieuws te ontdekken. Misschien blijk je wel hartstikke fanatiek te worden als je een keer samen met je man zijn favoriete voetbalclub aanmoedigt vanaf de bank, of vind je een hele nieuwe interesse als je het kookprogramma waar je vrouw altijd naar kijkt eenmaal een kans geeft. Ook als het eenmalig is, is het een leuke manier om interesse te tonen en je in elkaar te verdiepen. Met deze tips hoef je in ieder geval nooit meer ruzie te maken over de afstandsbediening!

Total
0
Shares
Vorige Artikel

Geldzaken in Seoel: hoe zit dat?

Volgende Artikel

De kracht van vloerkleden: transformeer je ruimte in een oogwenk

Gerelateerde artikelen