Beste standjes? Deze moet je moet proberen!

beste standjes seks standjes met je partner

De beste standjes, lastig om te zeggen maar we hebben er 9 op een rij gezet! Als je al wat langer samen met je partner bent, dan kan het zijn dat jullie libido wat minder is geworden. De seks is vaak hetzelfde en de spanning verdwijnt langzaam. Het is van groot belang dat jullie er samen voor zorgen dat er geen sleur in de relatie komt. Door verschillende standjes uit te proberen tijdens de seks komt de spanning bij jullie terug en wordt de relatie vanzelf weer als vanouds! Welk standje gaan jullie uitproberen?

1. Doggy style

De missionaris slaan we over want die is natuurlijk bij iedereen wel bekend. Het eerste standje wat je met je lover eens moet uitproberen is doggy style. De man neemt achter de vrouw plaats om te gaan penetreren. De vrouw zit op haar knieën terwijl ze voorover buigt. Er kan dieper worden gepenetreerd en daarnaast kan ook clitoris worden gestimuleerd. Een fantastisch standje om tegelijkertijd klaar te komen. Volgens onderzoek is dit een van de beste standjes om te proberen!

lepeltje lepeltje de beste standjes seksstandjes

2. Lepeltje-lepeltje

Het tweede standje wat je eens geprobeerd moet hebben is lepeltje-lepeltje. Het is een perfecte positie om te knuffelen maar ook om seks te hebben. Het is voor de man mogelijk om dieper te kunnen penetreren waardoor er contact wordt gemaakt met de g-spot. De kans is daardoor groter dat de vrouw tot een orgasme kan komen. Daarnaast zijn de handen van beide personen vrij waardoor er extra gestimuleerd kan worden. 

3. Standje 69

Als jullie elkaar graag oraal bevredigen is het standje 69 hier perfect voor. Eén van de twee lig op de rug terwijl de andere er andersom, bovenop zit. Hierdoor is er direct contact met de geslachtsdelen. Het voordeel is dat je tegelijkertijd kunt klaarkomen waardoor jullie samen volop kunnen genieten. Wanneer je het standje voor het eerst doet, kan het wat oncomfortabel staan. Met wat oefening zal het vanzelf beter gaan. Het standje kan tevens ook worden uitgevoerd door twee personen van hetzelfde geslacht. 

4. Pretzel

Pretzel is een seksstandje waarbij je elkaar in de ogen kunt kijken waardoor de intimiteit ervaring nog beter wordt. De bedoeling is dat vrouw op haar rechterzij gaat liggen. De man knielt over de rechterbeen en de vrouw plaatst vervolgens langs het bovenlichaam van de man. Er kan diep worden gepenetreerd en jullie kunnen elkaar aankijken. Extra handwerk is ook mogelijk omdat deze vrij zijn.

beste standjes top 9 seksstandjes

5. Ballerina

Met het standje ballerina kunnen jullie samen de intimiteit heel goed voelen. Ga zo dicht mogelijk tegenover elkaar staan. De vrouw brengt één been omhoog en die plaatst ze om de middel van de man. Vervolgens kan er worden gepenetreerd. Het standje vereist wat oefening en je moet er een klein beetje lenig voor zijn. Extra tip: wordt het te zwaar? Laat je partner je been vasthouden.

6. Kandelaar

Ook dit standje doen jullie staand. In dit geval gaat de man achter de vrouw staan. Vanuit deze positie kan de man de vagina gaan penetreren. De vrouw kan ook op haar tenen staan, zo voel je de penetraties nog dieper. Het is in deze positie ook mogelijk om de anus te penetreren waardoor dit standje ook geschikt is voor personen met hetzelfde geslacht. 

man bovenop vrouw beste standjes seksstandjes

7. Cowgirl

Als jij als vrouw eens de touwtjes in handen wilt hebben tussen de lakens, is de cowgirl het tandje dat je moet uitproberen. Laat je partner op zijn rug liggen. Jij gaat vervolgens op geknielde wijze bovenop hem zitten. Zorg dat je iets gebogen zit, waardoor het voor beide iets comfortabeler aanvoelt.  Diepe penetratie is met dit standje goed mogelijk en is daarom ook populair onder stellen. 

8. Staande doggy

Dit standje is een variant op een van de beste standjes, doggy style. Het idee is grotendeels hetzelfde. Het verschil is dat je seks hebt terwijl je staat. De vrouw moet naar voren toe leunen en haar voeten iets uit elkaar zetten. De man gaat achter de vrouw staan en kan vervolgens gaan penetreren. Als het niet lukt om in positie te blijven kun je ook tegen een muur gaan staan waardoor je niet kunt omvallen. 

9. Italiaanse kroonluchter

Dan zijn we aangekomen bij het laatste standje dat we gaan bespreken in dit artikel. Met dit standje heeft de vrouw de touwtjes in handen. Je partner moet op zijn rug gaan liggen. Zijn benen mogen niet gespreid liggen. De vrouw kan vervolgens op de man gaan liggen en zich omhoog trekken met behulp van de handen. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen die zelf het ritme kunnen bepalen sneller tot een orgasme kunnen komen. 

Voeg deze standjes toe aan je avondroutine, dan kan je vast ook heerlijk slapen 😉

Total
0
Shares
Vorige Artikel
douglas tuinhuizen

Douglas tuinhuizen: Een complete gids

Volgende Artikel

Soorten accommodatie van simpel naar luxe

Gerelateerde artikelen