Tijdloze mode: schaf dit aan voor een tijdloze garderobe

vrolijke vrouw tijdloze mode tijdloze garderobe

Met tijdloze mode hoef je niet achter elke trend aan te lopen en je garderobe elk seizoen te veranderen. Welke vrouw kent dit niet? Je kledingkast is vol en toch stel je jezelf de vraag “Wat moet ik aan? Maar het is eigenlijk heel eenvoudig. Het is genoeg om een paar basics te hebben die je kunt mixen en matchen, zodat je voor elke gelegenheid een outfit hebt. Hier laten we je zien wat in elke garderobe thuishoort en hoe je kunt zien of een kledingstuk tijdloos is.

Hoe kun je tijdloze mode herkennen?

Tijdloze mode kun je herkennen aan het feit dat je het op alle mogelijke manieren kunt combineren en dat je er niet mis mee kunt gaan. Daarbij hoort kleding in neutrale kleuren zoals zwart, wit, blauw of beige. Als het gaat om materialen, moet je ervoor zorgen dat ze van hoge kwaliteit zijn, zodat de kleren er langer goed uitzien. 

Deze kledingstukken horen in elke tijdloze garderobe thuis:

Jeans

Het aanbod van jeans is eindeloos. Van skinny jeans tot losse boyfriend jeans, je vindt het allemaal. Als je eindelijk een spijkerbroek hebt gevonden die goed past, kun je die met weinig moeite naar elke gelegenheid dragen. Tip: Recht gesneden jeans zonder versieringen geven een goed figuur bij elke gelegenheid. Daarnaast passen vooral jeans in donkere kleuren het beste bij belangrijke gelegenheden.

jeans tijdloze mode

Blouse

Een blouse in een felle kleur gaat goed samen met een casual jeans en mixt de outfit, maar kan ook gebruikt worden voor een laagjeslook of kantooroutfit.

blouse tijdloze garderobe

Little Black Dress

De little black dress is een klassieke jurk bij uitstek. Het is te combineren met allerlei jasjes en schoenen. Met gympen wordt het een brutale, sportieve alledaagse look, terwijl bijpassende pumps de jurk veranderen in een sexy outfit voor een diner date. Tip: Het moet tot op de knie komen, zodat het voor elke gelegenheid klopt.

little black dress

Wit overhemd 

Een wit overhemd hoort zeker thuis in je garderobe. Het is te combineren met een spijkerbroek, een rok of een vest en ziet er altijd goed uit. 

wit overhemd tijdloos

Blazer

Blazers maken niet alleen deel uit van een klassieke zakelijke outfit. Ze zijn ook goed te combineren met casual alledaagse outfits. In neutrale kleuren als zwart, donkerblauw of grijs weet je zeker dat het bij de meeste kleren in je tijdloze garderobe past. Wat dit soort kledingstukken betreft is het altijd verstandig om een duurder model te kopen. Deze gaan langer mee.

blazer tijdloze mode

Trenchcoat

Een trenchcoat of klassieke jas in een neutrale kleur als zwart, beige of grijs zie je overal. Nogmaals, zorg ervoor dat het niet te veel versieringen heeft, zodat het bij elke gelegenheid past. 

trenchcoat tijdloos

Zwarte pumps

Natuurlijk mag een bijpassend paar schoenen niet ontbreken. Pumps zijn vrouwelijk, chic en klassiek eenvoudig in elke combinatie. Ze passen het best bij de little black dress. Ze kunnen ook een casual outfit van jeans en een T-shirt elegant versterken.

zwarte pumps tijdloze mode

Een luxe uitstraling met tijdloze mode

Het is echt niet moeilijk om je tijdloze mode aan te kopen als je van bovenstaande artikelen een luxe uitvoering koopt. Het mag dan wat meer kosten, maar je weet zeker dat je altijd iets hebt om aan te trekken!

Total
0
Shares
Vorige Artikel
stoppen met de speen

Stoppen met de speen: de 5 beste tips

Volgende Artikel
hoe krijg je zelfbruiner van je handen

Zelfbruiner Verwijderen: Effectieve Manieren, Weg Met Vlekken

Gerelateerde artikelen