Haal de sfeer van Formule 1 in huis

De zomerstop heeft drie weken geduurd, maar de Formule 1-coureurs gaan weer van start. Helaas kun je er niet bij zijn in Zandvoort, maar je kunt ook thuis de sfeer van de Formule 1 creëren. In dit artikel zullen we je vertellen hoe! Zit jij samen met het hele gezin voor de tv en staan de bitterballen al klaar? Mooi. Je hebt er zin en wij ook! 

Een gevoel van racen

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om over de baan te racen? Altijd al de behoefte gehad om de complete controle te hebben over jouw prestaties? Dan is het een idee om een radiografisch bestuurbare auto aan te schaffen, zoals een Traxxas Rustler. Voordat Formule 1 begint kun je zelf even de tijd nemen om de auto door de tuin of het huis te laten racen. Geniet van de focus en sta even in de schoenen van je favoriete coureur. 

Eten en drinken

Een gezellige Formule 1-middag is niet compleet zonder eten en drinken! Doe wat boodschappen en haal wat bier, wijn en fris in huis. Vergeet de snack afdeling in de supermarkt niet. Gooi wat zakken chips, popcorn en snoep in je winkelwagen en race naar de kassa. Heb je zin om toch nog even wat langer in de keuken te staan? Maak dan een borrelplank, vol gedroogde worst, kaas, druiven, maar ook bitterballen en loempia’s.

Maak er een gezellige boel van

Formule 1 schreeuwt gezelligheid. Maak er dan ook een gezellige boel van. Nodig vrienden en familie uit om samen naar de race te kijken. Geniet van de versnaperingen en blijf na de wedstrijd nog even met elkaar hangen. Zet een muziekje op, bestel wat eten, doe een Formule 1-pubquiz en laat je nieuwe XRT Traxxas zien. De gezelligheid in jouw woonkamer doet op deze manier absoluut niet af aan de gezelligheid op Zandvoort! De mensen daar zouden juist willen dat ze bij jou op de bank zaten… 

Formule 1 is een sport die leuk is om in gezelschap te kijken. Maak hier dus gebruik van! Nodig vrienden uit, sla heerlijke hapjes en drinken in en bereid je voor op het gevoel van snelheid en concentratie door eerst zelf even te racen met je radiografisch bestuurbare auto. Wellicht kunnen jij en je vrienden tegen elkaar racen. Jullie lijken Max Verstappen en Lewis Hamilton wel, zo snel gaan jullie!

Total
0
Shares
Vorige Artikel

Zo vergroot je het vloeroppervlak in de woning

Volgende Artikel
stalen trap met houten treden

Stalen trap met houten treden: Modern en duurzaam

Gerelateerde artikelen