Start Jouw Online Academy: Passief Inkomen met Skillba Cursussen!

online academy volgen

Online cursussen zijn niet meer weg te denken. Het is de perfecte manier om iets nieuws te leren zonder hiervoor naar een (avond)school of trainingsdag te moeten. Het is dan ook niet gek dat online cursussen en academy’s razend populair zijn. Omdat er zoveel vraag naar is zijn er ook heel veel cursussen nodig. En dat is precies wat we jou vandaag willen leren. Je kan een online cursus maken en daar goed passief geld mee verdienen.

Hoe begin je een online academy?

Wees om te beginnen niet bang. Vaak denken mensen dat ze niet over de deskundige kennis beschikken die je nodig hebt om online cursussen te maken. Maar om een expert te zijn, heb je geen certificaat of diploma nodig.

Je moet vooral gepassioneerd zijn over je onderwerp, het met passie en volle overtuiging behandelen. En juist die passie voor het onderwerp heb je gemeen met je nieuwe klanten. Daarom maak je je online cursus niet voor jezelf, maar altijd voor je doelgroep. Bij het maken van een online cursus is het vaak niet doorslaggevend of je DE expert bij uitstek bent, maar wat jouw ervaring is.

Waarom jij ook een online academy kan beginnen

Hoe tastbaarder en authentieker je bent voor je doelgroep, hoe gemakkelijker het voor je klanten is om van je te leren. Als ze weten dat je succesvol bent in wat je doet, zijn ze geïnteresseerd in je successen en niet in een technische opleiding op dit gebied. Ze zijn geïnteresseerd in de achtergrond van je succes en de weg daarheen, dit door middel van je cursusinhoud. 

Want dat is precies wat ze met jouw online cursus willen bereiken. Veel counselors, coaches en trainers hebben hun ervaring en kennis vaak opgedaan via hun eigen loopbaan en hebben niet gestudeerd of zijn niet opgeleid in hun vakgebied. 

online academy beginnen

Kies het juiste online platform voor jouw project

Trouwens, als je nog geen platform hebt om je online cursus te maken – dan is Skillba de ideale oplossing voor jou!

Als alles-in-één aanbieder biedt online academy platfom Skillba je alle belangrijke functies die je nodig hebt om een online cursus te maken. Je kunt je eigen academy maken, inclusief verkooppagina’s (landing pages) voor je online cursus en ze ontwerpen volgens jouw ideeën – zonder kennis van programmeren. Je wordt bijvoorbeeld niet blootgesteld aan de kortingsacties van de grote marktplaatsen, die een negatief effect hebben op je inkomsten uit de online cursussen die je verkoopt. En het is bovendien volledig Nederlandstalig.

Als platform zorgt Skillba voor het hele betalingsproces, inclusief facturering en correcte berekening van de belasting. Dit betekent dat je geen externe betalingsprovider nodig hebt. Via Skillba kan je ook al je analytics bijhouden zodat je precies weet hoe jouw online academy presteert.

Waar wacht je nog op! Start vandaag nog met het aanmaken van je eigen online academy!

Total
0
Shares
Vorige Artikel
geschikte tv zoeken

De Ultieme Gids: Kies de geschikte TV voor Jou Thuis

Volgende Artikel
besparen op internetabonnement

Slim Besparen op Internetabonnement: Tips voor Lagere Kosten

Gerelateerde artikelen