Wat zijn de hipste bikini modellen in 2023?

hippe bikini modellen 2023

Hoewel de zomer nog even op zich laat wachten, roept voor velen de vakantiezon. Ook wij dromen van het strand, de zee en palmbomen met de nieuwste badmode trends. 

Eigenlijk is de officiële start van de zomer pas op 21 juni. Maar omdat het nog lang duurt en de volgende vakantie al in de startblokken staat, nemen we de nieuwste badmode trends onder de loep. Hoe dragen we onze bikini modellen in 2023?

Dit is waar we ons op kunnen verheugen

Er zijn lang niet zoveel variaties in badmode als in prêt-à-porter. Toch zijn er elk jaar vernieuwingen die zelfs bekende stijlen een moderne update geven. We hebben een blik geworpen op de nieuwste bikini collecties en tonen je de meest veelbelovende stijlen waarmee je gegarandeerd de ster wordt op het strand, aan het meer of in het zwembad. 

De bandeau bikini is terug

De laatste jaren voeren sportieve modellen met underboob of stijlvolle cut-outs de boventoon op strand en zwembad. Eén bikini is lange tijd niet gezien: de strapless bandeau bikini. In het komende zomerseizoen viert de populaire bikini een kleine comeback tot vreugde van iedereen die liever naadloos bruin wil worden. Bijzonder stijlvol zijn de retro-ontwerpen. Hoge broekjes of stoffen in ‘tapijt motieven’ – alles kan bij de bikini modellen van 2023. 

bandeau bikini model 2023

Breng het evenwicht op de juiste plaats

Driehoeksbikini’s zijn echte klassiekers van de badmode. Maar in de zomer van 2023 kunnen ook zij zich verheugen op een kleine make-over. In plaats van gevoerde versies, dragen fashionista’s nu plooitjes op het topje en de slip, en koordjes over de taille, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Mensen met veel buste moeten er echter voor zorgen dat het topje een maat groter is, want door de plooien verliest het aan wijdte. 

Felle kleuren zijn terug

Waar we in voorgaande jaren veel pastel kleuren zagen en doffe prints, is in 2023 het assortiment aan bikini’s weer aangevuld met hele felle kleuren zoals neon roze, lichtblauw en licht paars. Natuurlijk is het helemaal je eigen keuze. Maar wij worden wel gelukkig van deze kleurigheid in bikini land.

felle kleuren bikini modellen

Halternecks zijn nu niet alleen voor topjes

Eén oplevingstrend uit de jaren ’00 viel ons meteen op: de haltertop. De haltertop is dit jaar ook terug in badmode, maar dan met glamoureuze accessoires als parels, grote lussen of versierde bandjes. Laat je wenkbrauwen lamineren om zo veel mogelijk deze stijl naar boven te brengen. Deze stijlen schreeuwen erom zo snel mogelijk gedragen te worden. De volgende vakantie kan komen! 

Total
0
Shares
Vorige Artikel

Gebruikte kantoormeubels zijn hip (en duurzaam)!

Volgende Artikel

Genieten van de buitenlucht met een vloerkleed buiten

Gerelateerde artikelen