Hoe kun je vliegen bestrijden met Ecobusters?

vliegen bestrijden

Vliegen zijn een vervelend probleem, waar je zo snel mogelijk van af wil. Gelukkig zijn er verschillende Ecobusters producten en methoden om ze effectief mee te bestrijden. Lees verder om te ontdekken hoe je kunt genieten van een vliegvrije omgeving zowel binnen als buiten het huis!

1. Houd een schone omgeving

Vliegen worden aangetrokken door voedselresten en afval. Een eenvoudige, maar effectieve manier om vliegen te bestrijden, is door ervoor te zorgen dat je omgeving schoon is. Ruim voedselresten direct op, bewaar afval in goed afgesloten bakken en maak regelmatig je vuilnisbakken schoon. Dit minimaliseert de aantrekkingskracht voor vliegen.

2. De Ecobusters dispenser sets

De dispenser sets van Ecobusters zijn erg populair als het gaat om de bestrijding van vliegen, dazen, muggen en andere insecten. Elke set wordt geleverd inclusief batterijen en een EcoHome spray. De dispenser verspreidt de spray met tussenpozen en dekt hiermee 40 m². Alles is gemakkelijk zelf in te stellen en mocht de spray op zijn dan kan deze worden vervanging door een navulling.

3. Maak gebruik van de klassieke methoden

Een klassieke methode om vliegen te bestrijden is door gebruik te maken van vliegenmeppers. Ze zijn effectief voor het doden individuele vliegen. Daarnaast kun je ook vliegenlinten ophangen. Deze kleverige linten trekken vliegen aan en vangen ze op wanneer ze er tegenaan vliegen.

4. Vliegenvallen voor buiten

Het assortiment van Ecobusters beschikt ook over vliegenvallen voor buiten. Een optie voor buiten in een weiland is de vliegenval emmer. De deksel die zich bevindt op de grote gele emmer werkt aan de hand van een speciaal kliksysteem. Als de vliegen door de openingen de emmer in zijn gegaan, is ontsnappen niet meer mogelijk. Op het moment dat de emmer vol zit dan kan deze gemakkelijk worden geleegd op een composthoop. Voeg vervolgens een nieuwe lading Ecobusters lokstof toe en de vliegenval kan opnieuw worden gebruikt.

Conclusie

Het bestrijden van vliegen kan een uitdagende taak zijn, maar met de juiste producten en methoden kun je genieten van een vliegvrije omgeving!

Total
0
Shares
Vorige Artikel

Omega-3 Algenolie: Een Belangrijke Bondgenoot Tijdens de Zwangerschap

Volgende Artikel
oase van rust in slaapkamer

Tips voor een Goede Nachtrust: Creëer een Oase van Rust in je Slaapkamer

Gerelateerde artikelen