Decoratie tips voor de schutting of overkapping 

Een overkapping betekent lekker genieten van je buitenruimte en je wilt daar uiteraard volop gebruik van maken. Gedurende ieder jaargetijde, want tijdens de koude maanden zet je eenvoudig een verwarmingselement neer. Daarnaast kun je ook de schutting op een leuke manier decoreren, zodat je een sfeervol geheel krijgt. Benieuwd naar de decoratie tips? Lees snel verder!

Ga voor sfeer

Een zomerfeestje in de tuin tot in de late avonduren? Verlichting is een echte sfeermaker. Tijdens de herfst en de winter nadert de avond nog sneller, waardoor lichtjes zorgen voor gezelligheid. Het ziet er niet alleen behaaglijk uit, je kunt ook nog eens langer profiteren van je overkapping in de tuin. Licht een specifieke hoek uit, zoals een prachtige boom of een loungehoek. Lantaarns, kandelaren en een lichtsnoer zijn eveneens aanraders. Lichtsnoeren kun je overal ophangen, waaronder over je schutting of neerzetten in je eigen overkapping. 

Muurcirkels voor buiten

Muurcirkels creëren een aangename buitenruimte. Je realiseert een aantrekkelijk totaalplaatje, omdat je met een muurcirkel heerlijk creatief kunt zijn. Bouw de fotocollages gerust uit en na verloop van tijd wissel je ze gemakkelijk om, zodat ze geen moment gaan vervelen. Er zijn verschillende mogelijkheden, denk aan vierkantjes, cirkels en hexagon vormen.

Via Modulari ontwerp je bovendien zelf je eigen kunstwerkjes voor een persoonlijke finish. Voeg bijvoorbeeld je eigen afbeeldingen toe van je favoriete vakantie, quotes of foto’s. Daarnaast biedt de beeldbank je de mogelijkheid om allerlei beelden te gebruiken. In de studio van Modulari kun je bekijken hoe het eruit komt te zien en het eindresultaat bewonderen. De muurcirkels voor buiten zijn uitstekend bestand tegen diverse weersinvloeden. Ook aan de montage is gedacht. Deze is namelijk erg eenvoudig. Je ontvangt een zelfklevend en magnetisch ophangsysteem bij je bestelling.

Maak het knus

Creëer een knus geheel door het gebruik van verschillende textielvormen. Een vloerkleed gemaakt van hoogpolig materiaal geeft al snel een warm en prettig gevoel. Het wordt een uitnodigende zithoek. Een kale bank nodigt namelijk niet snel uit om plaats te nemen. Dit los je perfect op door er een plaid overheen te draperen. Ook de plaid mag zacht en warm materiaal zijn.

Een tuinkussen zorgt niet alleen voor extra comfort, maar ook voor de nodige sfeer. De uitstraling van je tuin bepaalt mede de uitstraling van je tuinkussens. Veel mensen trekken het interieur van hun woning door naar de buitenruimte, zodat je eenheid krijgt. Je kunt er ook voor kiezen om een speelse omgeving te realiseren. Een goed voorbeeld is een moderne en strak ingerichte woonkamer en een tuin waarbij je juist landelijke elementen laat terugkeren. Ook kun je inspiratie vinden door te kijken naar de verschillende jaargetijden en daar je tuin elementen van meegeven. 

Total
0
Shares
Vorige Artikel

Powerliften: kracht ontketend

Volgende Artikel

Geef je badkamer stijl met wandpanelen van Lamelio en plafond panelen van Florence

Gerelateerde artikelen